Parkival 2008: Organisatie Parkival 2005 Parkival 08: donderdag 10 juli 2008, stadspark Gistel 
folklore in een gezellig kader
Parkival 08verbroederenfoto'sinfo
Organisatie Parkival 2005
Parkival 08 is een initiatief van volkskunstgroep De Hovelingen-Viking in samenwerking met de stad Gistel, Worldfestival Parade Brunssum en de provincie West-Vlaanderen.

volkskunstgroep De Hovelingen-Viking, Gistel De Hovelingen-Viking is een dynamische volkskunstgroep uit Gistel. Ze promoten dagdagelijks cultuur met dans, muziek en spel.

De groep beschikt over een 80-tal actieve dansers en muzikanten. Ze kan bovendien steeds rekenen op een enthousiaste entourage.

In het verleden organiseerde De Hovelingen-Viking reeds tal van uitwisselingsprojecten. Zoals in 1996 het "Internationaal Volksdansfestival" in het kader van het "Europees Cultureel Weekend" met groepen uit: Frankrijk, Friesland, Schotland en Vlaanderen en in 2005 de eerste editie van Parkival.

Meer info omtrent De Hovelingen-Viking en hun festivals uit het verleden, kan je terugvinden op hun website: www.hovelingen.be.


stad Gistel & Culturele raad - dienst Cultuur Gistel Stad Gistel en de dienst Cultuur zorgen mee voor logistieke steun, financiŽle steun en promotie van Parkival 08.

Dankzij een intense samenwerking wordt Parkival 08 een evenement dat weerklank zal vinden in de ganse regio.

Meer info: www.gistel.be.


Worldfestival Parade Brunssum, NederlandDankzij de samenwerking met het "Worldfestival Parade Brunssum" uit Nederland, zal de Mexicaanse "Grupo Magisterial" Parkival dit jaar extra kleur geven.
provincie West-Vlaanderen
Ook de provincie West-Vlaanderen ondersteunt dit jaar Parkival.

Ticket Informatie Cultuur Knooppunt, 
provincie West-VlaanderenVoor de promotie van Parkival 08 kunnen we ook opnieuw rekenen op de steun van TiNCK.